TARIEVEN EVENTFOTOGRAFIE

Tarieven

Een duidelijke offerte op basis van een uurtarief of pakketprijs. Zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Ik hanteer een basis uurtarief van 90,- excl. BTW

Neem contact op

Snelle levering

Na het evenement lever ik alle foto's digitaal aan in hoge kwaliteit. Optie tot sneakpreview beelden en een eigen watermerk.

Marketing

De foto's zijn vrij om te gebruiken voor je marketing & promotie doeleinden. Perfect voor het delen op social media en het creƫren van betrokkenheid.

Terugblik

Je bezoekers en buitenstaanders krijgen een prachtige terugblik op alle bijzondere momenten op je evenement.

Meerwaarde voor je bedrijf of organisatie

Evenementfotografie is de perfecte manier om de sfeer, locatie en beleving van jouw evenement vast te leggen. Als eventfotograaf is het belangrijk om het gevoel en de sfeer van het evenement in beeld te brengen.

Het organiseren van een evenement kost veel tijd en energie, vandaar dat je als organisator graag een geweldige terugblik hebt.
Ik geniet ervan om alle details en het harde werk dat je in het evenement hebt gestoken zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Professioneel marketing materiaal

Evenementfoto's zijn tevens een geweldige manier om je bedrijf of organisatie te promoten (ook voor toekomstige events). Potentiƫle klanten en bezoekers krijgen een beeld van wat ze kunnen verwachten en hoe jij als bedrijf of organisatie professioneel te werk gaat. Zo zijn de foto's naast een terugblik ook zeer nuttig voor marketing doeleinden.